Markedsanalyser

Som udlejer kan du få unik indsigt i boligpriser, udbud og efterspørgsel på lejeboligmarkedet

Kontakt os for at høre om markedsanalyser
house-icon
icon

Skræddersyet dataløsning

Vi hjælper både mindre og større udlejere med at få unik indsigt i lejeboligmarkedet lige nu.

icon

Data, der gør en forskel

Vi kortlægger udbud og efterspørgsel samt kvadratmeterpriser på forskellige boligtyper.

icon

Markedets højeste datakvalitet

BoligPortal er markedsleder og tilbyder data af højeste kvalitet baseret på flere boliger end noget andet sted.

Annonceringsstatistik og analyse af boligmarkedet

Data af høj kvalitet

Om du udlejer mange eller få boliger er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at data kan effektivisere din udlejningsforretning.

Vores markedsanalyser indeholder et samlet overblik over alle dine annoncerede lejemål samt det samlede antal annoncerede lejemål og aktive boligsøgende lige nu.

Så kan du se antallet af beskeder, visninger og klikrater på dine annoncer sammenlignet med det konkurrerende marked, og blive klogere på gennemsnitlige kvadratmeterpriser og indflytningspriser for forskellige typer af lejemål.

Statistik på udviklingen i lejeboligmarkedet og efterspørgslen

Tilpasset din forretning

Få unik data og relevant markedsindsigt, som er afgørende for udviklingen af en succesfuld udlejningsforretning.

Du kan se nøgletal for udviklingen af gennemsnitlig husleje, kvadratmeterpris og antallet af aktive annoncer i dine områder – fordelt på henholdsvis private og professionelle udlejere. Samtidig kan du følge den generelle efterspørgsel fra lejere og se, hvor mange boligsøgende, der modtager notifikationer, når du annoncerer lejemål.

BoligPortal giver dig data af højeste kvalitet, så du kan tage det rette valg, når det kommer til boliginvesteringer, udvidelse af din boligportefølje og meget mere.

Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om markedsanalyser

Kontakt os

Unik dataindsigt til din udlejningsforretning

Er du udlejer?

Vi hjælper dig med:

 • korrekt fastsættelse af husleje
 • benchmark af dit lejemål med markedet
 • reducering af liggetid/tomgang

Er du projektudvikler?

Vi hjælper dig med:

 • at identificere umættet efterspørgsel
 • indblik i markedstendenser
 • statistik på udviklingen i markedet
 • at identificere lukrative investeringsmuligheder

Er du ejendomsinvestor?

Vi hjælper dig med:

 • risikovurdering af ejendomsinvestering
 • validering af ejendomsprospekt
 • gode investeringer ud fra efterspørgsel

Markedets stærkeste data

Vi tilpasser vores rådgivning og analyser af lejeboligmarkedet efter dine behov, så du er sikker på at få topprofessionel sparring samt det mest aktuelle billede af lejeboligmarkedet lige nu, når du samarbejder med BoligPortal.

 

Vi klæder dig godt på til at tage de rette valg, når du skal udvide eller styrke din forretning:

 • Efter mere end 20 år i branchen har vi en unik viden om og indsigt i det danske lejeboligmarked og udviklingen ift. boligpriser, efterspørgsel og udbud.
 • Vores viden og markedsdata er baseret på mere end 100.000 udlejninger og boligannoncer pr. år, – og antallet af udlejede boliger og nye annoncer på BoligPortal stiger hver dag.
 • Vores analyser af boligmarkedet er baseret på data fra forskellige ejendomstyper, og al data beriges med eksternt verificeret data.

Kontakt os for at høre mere om markedsanalyser

“BoligPortals dataindsigt er et værdifuldt og forretningsunderstøttende værktøj til mine projekter. Dataen har givet mig indsigt i, hvordan jeg skal forholde mig til prissætning og boligsammensætning i forskellige byer og postnumre i forbindelse med mine projekter.”

Ole Vistisen, adm. direktør – KONstruct

Kontakt os for at høre mere om data til din forretning

Jørgen Martinussen
Key Account Manager
[email protected]

Lene Jægerum
Senior Account Manager
[email protected]

Ulrik Schreiner BoligPortal

Ulrik Schreiner
Kommerciel chef
[email protected]

Allan Høgh
Senior Account Manager
[email protected]

Alexander Mikkelsen
Account Manager
[email protected]

Seyed Abdullah Sedighi
Account Manager
[email protected]

FAQ om BoligPortals markedsanalyser

Hvad er statistik på boligmarkedet?

BoligPortal er en mere end 20 år gammel udlejningsplatform, som med flere end 1.000.000 besøgende om måneden er Danmarks største boligportal. Vores markedsdata tager udgangspunkt i liggetid og antal visninger af annoncer på BoligPortal, hvilket giver os de mest valide statistikker på lejeboligmarkedet i Danmark. Ligeledes kan udviklingen i liggetid og antal visninger være med til at give et overblik over, om lejeboligmarkedet i det hele taget er rentabelt at investere i på nuværende tidspunkt.

 

Vores markedsdata giver os statistikker over udviklingen i lejeboligmarkedet og udvikling i boligpriser inden for et bestemt geografisk område. Ligeledes giver markedsdata os det mest repræsentative billede af f.eks. huslejeniveau på baggrund af boligtyper, størrelse og antal værelser.

Udvikling i lejeboligmarkedet og statistik over boligpriser

Alle annoncer hos BoligPortal kræver månedlig husleje, kvadratmeter og adresse, hvilket giver os den største database af huslejepriser i Danmark. Dette giver BoligPortal den største database for sammenligningslejemål og den største viden om udvikling og statistik i boligpriser på lejeboligmarkedet – både lokalt og nationalt.

Lokale boligpriser og huslejefastsættelse

Se lejeniveauet for bestemte ejendomstyper i et bestemt geografisk område eller direkte på et specifikt postnummer. Med denne data får du unik indsigt i udviklingen af lokale boligpriser til fastsættelse af husleje fordelt på typer af lejemål i hele Danmark.

Projektbyggeri og køb af projektejendom

Få værdifuld viden om, hvilke størrelser og boligtyper, der efterspørges i det postnummer, du planlægger projektbyggeri. Denne data kan også bruges til at vurdere, om sælgers prognose for husleje pr. m2 korrekt, så du har de bedste forudsætninger for at investere rigtigt og undgå kostbare fejl.