Hvad skal du bruge din efterårsferie på?

Efterår

Om du er studerende eller familie, så er du nok godt igang med din efterårsferie. Men ved du faktisk hvad du skal bruge tiden på? Har du styr på, hvilke oplevelser du kan opleve i fællesskab med din kæreste, venner eller familie? Vi har her samlet nogle sjove ting, som du kan lave i efterårsferien. Vi har valgt at tage udgangspunkt i de 4 største studiebyer.

København

Halloween i Tivoli 

Tag børnene med i Tivoli, hvor I hele efterårsferien kan se Rasmus Klump med hugtænder på plænen. I kan opleve gartnervenen Flora og Rasmus Klump på scenen i Glassalen, hvor der er to Halloween forestillinger med gratis entré. Hjælp Rasmus Klump med at finde pandekageskurken og haps en pandekage, når sulten melder på.

Er man til gys – kan man tage hinanden i hånden besøge Det Hjemsøgte med en entré billet for 60 kr. De venter på dig i mørket, så kig dig hellere over skulderen, hvis du bevæger dig ind i Det Hjemsøgte.

Aarhus

Halloween i Friheden

I efterårsferien kan du opleve Halloween i Tivoli Friheden, som holder åbent til 21.00, men I skal passe på – man ved aldrig hvad der kan ske efter mørkets frembrud. I dagtimerne kan I nyde de smukke græskardekorationer, og selv skære dit eget græskar og blive forvandlet til et monster. Parken forvandles nemlig fra det sædvanlige til et uhhygeligt sted for hekse, spøgelser, zombier og utallige kriblende edderkopper.

Overlever du turen gennem Det Hjemsøgte Hotel, så skal du være forberedt på uhyggelige skikkelser og skrækindjagende genfærd. Du vil for alvor mærke den kolde ånde i nakken, når du mindst venter det.

Efterårsferie for børn i ARoS

ARoS er ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Du vil her kunne opleve ARoS’ nyindførte kunstjagt, hvor familien kan tage på tur igennem museet. Der er endda en lille belønning, som kan afhentes i caféen.

Allehelgen i Den Gamle By

Oplev allehelgen i Den Gamle By resten af ugen, hvor I kan høre om spøgelser, trolddomsurter, overtro og meget mere.

Tip: Studerende får gratis adgang til Den Gamle By hele Oktober. 

Odense

Magiske dage

Fra torsdag d.17 er der Magiske Dage i Odense, hvor I kan opleve alt fra Dragens Hule til filmmagi og mørke paralleluniverser!

Zombievirus I Odense Zoo

Flere mennesker og dyr er blevet smittet med en zombievirus. Tør du se, hvad der er sket med dem? Det kan du opleve hele efterårsferien fra 18-21 (undtagen søndag d.20.).

Obs: Minimumsalder 13 år. 

Aalborg

Vær dyrepasser for en dag 

Tag dine børn med i Aalborg Zoo, hvor de kan være dyrepasser for en dag. Her kan de bl.a. fodre dyrene og hjælpe med rengøring af anlæggene.

Horror Night 

Aalborg Karneval inviterer til Horror Night d. 18.-19. (og igen d. 25.-26.). Vær klar til at blive skræmt fra vid og sans. Hvis du tør!

Hvis du ikke er blevet inspireret af disse, kan du altid lede under facebook begivenheder for din specifikke by. 

Skal du bruge din efterårsferie på at søge bolig så klik her: