EWII er elleverandør i BoligPortals digitale lejekontrakt

Ny elleverandør i BoligPortals digitale lejekontrakt

Hos BoligPortal vil vi gerne gøre det så let så muligt at være lejer og udlejer, når en lejebolig skifter beboer. Derfor har vi indgået et samarbejde med EWII som elleverandør i vores digitale lejekontrakt. Dette samarbejde betyder, at udlejer med et enkelt klik kan tilmelde lejer til grøn strøm til markedspris direkte i lejekontrakten.

Tilmeld el i lejekontrakten med et enkelt klik

I videoen herunder gennemgår vi, hvor let det er at tilmelde el i BoligPortals digitale lejekontrakt. Se hele webinaret om BoligPortals digitale lejekontrakt.

En grøn elaftale, der effektiviserer udlejers arbejde

Hos BoligPortal matcher vi ca. 100.000 boliger med lejere om året, og derfor ønsker vi at gøre flytningen så tryg og simpel så muligt.

”Vi arbejder hele tiden stenhårdt på at udvikle digitale løsninger, som gør hverdagen og arbejdsprocesserne mere simple, trygge og effektive for udlejere og lejere. Det er denne løsning et godt eksempel på,” siger Anders Hyldborg, der glæder sig over samarbejdet med EWII.

Den digitale lejekontrakt fra BoligPortal er allerede et stort skridt mod at gøre boligudlejningen lettere. Og med et enkelt klik gør samarbejdet mellem EWII og BoligPortal det nu endnu lettere at leje en bolig ud. Den indbyggede elaftale i den digitale lejekontrakt tillader lejere og udlejere at vælge certificeret grøn strøm til markedspris. Så skal lejere ikke længere tænke over at vælge elleverandør, da det sker helt automatisk direkte i lejekontrakten.

”Derudover er vi med denne aftale meget glade for at kunne bidrage positivt til ”det grønne regnskab” generelt,” afslutter Anders Hyldborg.