Gratis hjælp til udlejere

Gratis hjælp til udlejere.

Har du besluttet dig for at udleje din bolig, og dermed være med til at mindske den store efterspørgsel på lejeboliger? Så hjælper vi dig gerne med, hvordan du griber det an, og lad os allerede nu slå fast, at det er helt gratis at oprette en boligannonce hos BoligPortal.

Opret boligannonce gratis

Hos BoligPortal kan du som nævnt oprette en boligannonce helt gratis. Når du opretter din annonce, skal du udfylde informationer om din bolig og vedhæfte billeder, som gør det nemmere for lejere at vurdere boligen. Jo mere grundig din boligannonce er i forhold til informationer og billeder, jo større chance er der for, at du bliver kontaktet af de rette lejere, og dermed kan du hurtigere få lejet din bolig ud.

Bliv kontaktet af interesserede lejere

Når du har oprettet din boligannonce, vil du blive kontaktet af potentielle lejere. Det går hurtigt, når du først har oprettet boligannoncen. Vores data viser, at ca. 53% procent af alle udlejere får den første henvendelse inden for 24 timer. Henvendelser kommer fra familier, kærestepar, singler, ældre og studerende, som leder efter et nyt hjem.

Jeg har indrykket en annonce, men hvorfor kan jeg ikke se den på siden?

BoligPortal validerer alle annoncer inden, de aktiveres på siden. Din annonce afventer derfor højst sandsynligt gennemlæsning, hvis du ikke kan se den. Hvis vi har uddybende spørgsmål, vil du blive kontaktet, så du behøver ikke selv gøre noget. Årsagen til at validere alle annoncer, er, at vi vil sikre os, at vi ikke har falske annoncer på BoligPortal, der vildleder lejere og tager pladsen for seriøse udlejere. Så snart din boligannonce har gennemgået en gennemlæsning, skulle den være synlig for alle brugere og ligeledes dig.

Jeg får rigtig mange henvendelser på min bolig, hvordan skal jeg gribe fremvisning an?

Det kan være en god idé at udvælge omkring 3-4 ansøgere, som du inviterer til fremvisning. Du kan enten invitere ansøgerne til en individuel eller fælles fremvisning. Det er op til dig. Husk at gøre ansøgerne opmærksomme på, at der er flere til fremvisning, hvorfor de ikke kan være sikre på at få boligen.

 

Til fremvisningen kan det være en god idé at give dig tid til at tale med lejerne, og på den måde danne dig et indtryk af dem. På den baggrund kan du udvælge den lejer, som du føler vil passe bedst til boligen. Husk at give besked til de øvrige ansøgere, at du har valgt at udleje boligen til anden side og markere boligen som udlejet, når der er skrevet under på kontrakten med den nye lejer.

Jeg får mange henvendelser, hvordan sorterer jeg i dem?

Boligsøgende bestemmer selv, hvilke boliger de søger, og hvor meget de gør ud af henvendelsen. Hvis du har særlige ønsker til din fremtidige lejer, er det en god idé at tydeliggøre dem i din annonce. Billeder af boligen sikrer også, at der er større sandsynlighed for at de boligsøgende, som henvender sig til dig, rent faktisk er interesseret i boligen. Derudover kan du benytte dig af sorteringsværktøjet i din indbakke til at sortere i henvendelser. Du er desuden anonym som udlejer, indtil du har fundet din lejer, og du selv vælger, hvordan de boligsøgende skal kontakte dig.

Fordele ved at oprette en boligannonce hos BoligPortal

Der følger mange fordele ved boligudlejning gennem BoligPortal. Fordelene er listet herunder:

  • Det ganske gratis at annoncere din bolig
  • I gennemsnit bliver boliger set 910 gange – både på hjemmesiden, Google og Facebook
  • I gennemsnit modtager udlejere 15 henvendelser fra boligsøgende den første uge
  • Enkelt og nemt system til oprettelse af annoncer – alt fra 1 til flere boliger
  • Hurtig respons og henvendelse inden for 24 timer
  • Fremvisning kan ske digitalt
  • Lejemålene bliver delt på Facebook-sider

Er du stadig i tvivl og mangler hjælp?

Hvis du som udlejer har brug for yderligere hjælp, kan du altid kontakte kundeservice. De sidder klar til at hjælpe og guide dig uanset hvilket problem, du skulle sidde med. Du kan også tage et kig på vores kundeservice supportside. Der får du nødvendige informationer og svar på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte kundeservice mellem 9-21 på mail, chat, telefon og Facebook – hver eneste dag.

Held og lykke med at oprette en boligannonce hos BoligPortal.