Kom godt i gang med Udlejningsdata

Udlejningsdata er et interaktivt værktøj, der giver dig unik indsigt i lejeboligmarkedet, og hvordan dine lejemål klarer sig. Med et indgående, dataforankret kendskab til efterspørgslen i markedet, kan du optimere og vækste din udlejningsforretning og reducere risikoen for tomgang.

Få adgang til BoligPortals unikke database

Nu har du mulighed for at få adgang til BoligPortals omfattende database, hvor du får viden om bl.a. markedssituationen, liggetider, huslejepriser og lejernes efterspørgsel. Udlejningsdata bygger på aktuel real-time data, så du hele tiden kan holde dig opdateret på de nyeste tal og tendenser.

4 eksempler på hvordan du bruger Udlejningsdata

Herunder gennemgår vi 4 forskellige måder, som du kan bruge Udlejningsdata til at optimere og vækste din udlejningsforretning på.

1. Dine lejemål – Få dit eget dashboard

Under Dine lejemål kan du følge med i, hvordan dine annoncer performer og sammenligne det enkelte lejemål med markedet. Få blandt andet indblik i:

 • Hvor mange visninger og henvendelser dine annoncer får
 • Om dine lejemål har været fremhævet på BoligPortal
 • Om du skal være opmærksom på tomgang

Ligger din husleje over eller under markedet?

Markér et lejemål for at få yderligere indsigt i, hvordan dit lejemål performer i forhold til markedet. Her kan du eksempelvis se, om huslejen eller indflytningsprisen ligger over eller under markedet, og foretage ændringer, der kan sætte skub i din udlejning.

2. Markedet lige nu – Se huslejepriser helt ned på gadeniveau

Under Markedet lige nu får du adgang til data, der bygger på alle aktive annoncer på BoligPortal – helt ned på gadeniveau. Markér et område på kortet eller brug filtreringsfunktionen øverst til venstre og få indblik i:

 • Huslejepriser helt ned på gadeniveau – tjek naboejendommen ud!
 • Se huslejeændringer og detaljer om prisnedsættelser
 • Følg med i liggetid og tomgang på alle boligtyper

3. Boligsøgende – Få indblik i din målgruppe

Under Boligsøgende kan du få indsigt i, hvad aktive boligsøgende efterspørger i præcis den by eller de områder, hvor du har lejemål:

 • Øg kendskabet til boligsøgende og deres efterspørgsel (alder, husleje, præferencer m.m.)
 • Målret din annoncering og kommunikation til den rette målgruppe

4. Rapportering – Hent PDF med dit lejemåls performance

Under Rapportering kan du hente en PDF, som viser, hvordan dine annoncer klarer sig. Du kan både få en rapport over et specifikt lejemål eller et helt projekt.

Hvis du ønsker at se det på projektniveau, skal du tilføje et ejendomsnavn på BoligPortal.dk –> annoncerede lejemål –> oversigt. Dine lejemål vil derefter være grupperet, så du får et samlet overblik. PDF’en indeholder:

 • Visninger og henvendelser over tid på dit lejemål
 • Detaljer om de boligsøgende der har henvendt sig til lejemålet (aldersfordeling, familietype, beskæftigelse)

Har du brug for yderligere hjælp?

Hvis du har spørgsmål til Udlejningsdata eller har brug for yderligere hjælp til at komme i gang, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

 • Telefon +45 70 60 80 92 (Hverdage fra 10-12 og igen fra 13-16)
 • Kundesupport og Facebook (Hver dag kl. 9-21)