BoligPortals Flyttesyn App

BoligPortals Flyttesyn App

Hos BoligPortal har vi udviklet Digitalt Flyttesyn til udlejere, der ønsker et brugervenligt og professionelt værktøj til håndtering og udarbejdelse af syn.

Vi har derudover lavet et tillægsværktøj i form af en gratis Flyttesyns-app, som du kan bruge efter, du har oprettet synet på computeren eller mobilen. Se hvordan og læs mere om fordelene herunder.

Sådan kommer du i gang med app’en

Opret synet på din computer eller i mobilversionen og færdiggør nemt flytterapporten med Flyttesyns-app’en. Du kan også delegere flyttesynet til en synsansvarlig, som nemt kan tilgå det i app’en via linket. Sådan gør du:

Opret dit flyttesyn på boligportal.dk og kopier derefter linket under ‘Detaljer om synet’ –> ‘Gør det muligt at foretage syn via link’

Indsæt det eksterne link i app’en. Obs.: Du skal kopiere og indsætte linket hver gang, du ønsker at åbne rapporten i app’en.

Download app’en til mobil eller tablet – helt gratis

BoligPortal App store

BoligPortal app Google Play

Med den nye app kan du:

Tage billeder og uploade flere billeder på samme tid

Du kan tage billeder og uploade flere billeder på samme tid, så det går meget hurtigere at dokumentere enkelte fejl.

Tegne på billeder for at markere fejl endnu tydeligere

I app’en kan du tegne på billederne, så du nemt kan markere fejl. Det tydeliggør fejlene, og gør derfor rapporten mere overskuelig og nem at læse igennem.

Uploade billeder i baggrunden, selvom der er dårlig forbindelse

App’en gør det muligt at uploade billeder, selvom internetforbindelsen er dårlig, hvor du befinder dig. Denne funktion effektiviserer processen fra oprettelse til færdiggørelse af syn betydeligt.

Rotere billeder

Du kan nemt og brugervenligt rotere billederne, som du ønsker:

og meget mere…

Med app’en kan du selvfølgelig gøre alt det, webversionen også kan: Tilføj detaljeret dokumentation, lejer modtager automatisk link til indberetning, ingen ekstra administration, når du forlader synet mm.

Husk, du kan selvfølgelig altid fortsætte med at lave dine flyttesyn via browser, hvis du ønsker det.

Download app’en til mobil eller tablet – helt gratis

BoligPortal App store

BoligPortal app Google Play