Rengøringsskema til hjemmet

Kollegie

Støvsuger du altid lejligheden? Mangler der ofte toiletpapir? Og glemmer dine bofæller at rydde op efter sig selv? Så har BoligPortal løsningen. Læs mere herunder 🙂

Find roomie her
Hent rengøringsskema her

Rengøringsskema til hjemmet

At have bofæller kan være fantastisk, men det kan også være frustrerende, hvis I ikke er på samme side, når der skal ryddes op eller gøres rent. Det er der heldigvis råd for, så I kan få et godt roomieskab. Derfor har vi lavet et rengøringsskema, som I kan bruge til at holde styr på, hvem der gør hvad og hvornår i hjemmet. Tanken er, at I kan bruge det som et kommunikationsredskab og/eller en forventningsafstemning, så I undgår praktiske konflikter omkring rengøring i fremtiden.

Nogle kender det som et pligtskema og andre er mere bekendt med den engelske betegnelse “chore chart”. Ligemeget, hvad du kalder den, så er det et simpelt rengøringsskema til hjemmet, der kan spare dig og dine bofæller for meget svig og smerte. Og så fungerer rengøringsskemaet bare super godt i forlængelse med vores roomie-kontrakt.

Her kan I se vores BoligPortals Rengøringsskema, som indeholder de typiske opgaver, man typisk står over for i forbindelse med rengøring af sin lejebolig. Vi har efterladt 3 felter tomme, så I selv kan udfylde dem efter behov. Dertil er der et separat felt, hvor I kan aftale, hvor ofte og hvilken dag I har fællesrengøring eller hovedrengøring. I kan se vores eksempel på, hvordan rengøringsskemaet kan udfyldes her.

Rengøringsskema til BoligPortals Roomie-kontrakt

BoligPortal ønsker jer en god samtale og en god start på jeres roomieskab med hjælp fra vores rengøringsskema!