Opnå en problemfri flytning med BoligPortals fordele

Står du overfor en flytning og ønsker en gnidningsfri flytteproces? Så er der gode nyheder til dig! 

Som boligsøgende hos BoligPortal får du adgang til flere fordele, der effektiviserer og gør din flytteproces langt mindre stressfyldt. Gennem vores digitale service ‘Fordele’ tilbyder vi en række el- og internetudbydere, som giver dig muligheden for nemt og hurtigt at få styr på vigtige serviceaftaler i forbindelse med flytningen. Du laver selv tilvalgene – og det er selvfølgelig helt valgfrit.

Tilmeld serviceaftaler – direkte gennem BoligPortal

Dine ‘Fordele’ er en skræddersyet løsning, som er udviklet til at gøre flytteprocessen ubekymret og problemfri. Uanset om du netop har startet boligjagten, planlægger en flytning i nærmeste fremtid eller blot ønsker at forbedre din nuværende boligsituation, kan du som boligsøgende hos BoligPortal betragte vores service ‘Fordele’ som din følgesvend til at opnå en mere tryg og sikker boligsituation. Hos BoligPortal samarbejder vi med landets førende udbydere, så du kan være tryg ved at vælge den løsning, som bedst passer til dig og dine behov.

1. El-aftaler

Når du skal flytte ind i din nye lejebolig, er det dig som lejer, der står for at vælge el-leverandør. Ved at gøre brug af dine fordele kan du frit vælge mellem en række forskellige el-udbydere, hvor du kan nemt og hurtigt kan bestille el hos din foretrukne udbyder. Dette betyder, at du ikke længere behøver at bruge tid på at sammenligne priser fra et hav af forskellige udbydere – her kan du nemt og bekvemt vælge den bedste leverandør for dig. 

2. Internet-aftaler

Internet er blevet en nødvendighed i vores digitale liv, hvor det for mange er afgørende med en stabil og god internetforbindelse i hjemmet. Hos BoligPortal kan du vælge en fordelagtig internetpakke med kun et par klik og sikre hurtig og sikker internetforbindelse fra dag ét i din nye bolig. 

Saml dine serviceaftaler ét sted 

Der er mange ting, man skal huske og have styr på i forbindelse med en flytning – men vi har gjort det en hel del nemmere for dig! Når du benytter dig af dine fordele og tilmelder dine serviceaftaler gennem denne service, får du muligheden for at samle alle dine tilmeldte aftaler ét sted. Du sparer dermed både tid og besvær, når du skal have styr på alle flytningens administrative og praktiske detaljer.

Sådan får du nem og hurtig adgang til dine fordele

For at få adgang til dine fordele skal du blot logge ind på din brugerprofil hos BoligPortal. Har du ikke allerede en bruger, skal du klikke på ‘Opret gratis bruger’ og indtaste dine oplysninger – så er du klar til at komme i gang med at bruge dine fordele! 

Du finder dine ‘Fordele’ under din profil, hvor du kan se et samlet overblik over alle fordelene samt kan læse mere om de forskellige udbydere og serviceaftaler, som du kan få glæde af som boligsøgende. Med et enkelt klik kan du få styr på tilmelding af dine el- og internetaftaler.