BoligPortals nye fordele gør din flytning enkel og problemfri

Er du på udkig efter en ny bolig og ønsker en gnidningsfri flytteproces? Så er der gode nyheder til dig! 

Hos BoligPortal har vi lanceret en ny digital service, hvor boligsøgende får mulighed for at opnå fordele på el, forsikring og internet. Man laver selv tilvalgene direkte igennem portalen – og det er selvfølgelig helt valgfrit.

Få mest muligt ud af din flytteproces

Uanset om du leder efter en ny bolig, planlægger en flytning eller ønsker at forbedre din nuværende boligsituation, vil BoligPortals fordele være din ultimative følgesvend på rejsen mod et mere bekvemt, trygt og tilfredsstillende boligliv.

BoligPortals fordele er en skræddersyet løsning, som er skabt til at lette byrden og gøre din flytteproces tryg og problemfri. Nedenfor ser vi på, hvad BoligPortals fordele har af betydning for dig og din kommende flytteproces:   

Sådan får du hurtig og nem adgang til dine fordele

For at få adgang til dine fordele skal du blot logge ind med dit BoligPortal login. Har du ikke allerede en bruger, kan du klikke på ‘Opret gratis bruger’ og indtaste dine oplysninger.

Når du har oprettet en bruger og er logget ind på portalen, kan du under din profil tilgå ‘Fordele’. Her finder du et samlet overblik over dine fordele, hvor du kan læse mere om de forskellige udbydere og serviceaftaler. Med et enkelt klik kan du tilmelde dig både el, internet og forsikring direkte gennem portalen. 

Tilmeld dine serviceaftaler direkte gennem portalen

Med BoligPortals fordele kan du hurtigt og nemt tilmelde dig vigtige serviceaftaler direkte gennem portalen. Vi samarbejder med landets førende udbydere, så du kan være tryg ved den bedste løsning, der passer til dine behov. 

Ved at anvende BoligPortal i forbindelse med flytningen kan du samle alle dine serviceaftaler ét sted og dermed spare både tid og besvær, når du skal have styr på de administrative og praktiske deltajer i forbindelse med din bolig.  

1. Elaftaler

Når du flytter ind i en lejebolig, er det dig som lejer, der står for at vælge elleverandør. Med BoligPortals fordele kan du tilmelde dig elaftaler med forskellige elleverandører direkte fra platformen. Dette betyder, at du ikke længere behøver at bruge tid på at sammenligne priser – du kan nemt og bekvemt vælge den bedste elleverandør for dig og din kommende bolig. 

2. Internetaftaler

Internet er blevet en nødvendighed i vores digitale liv, og med BoligPortals fordele kan du sikre dig, at du har internetforbindelse fra dag ét i din nye bolig. Ved at tilmelde dig en internetaftale gennem BoligPortal kan du vælge en fordelagtig internetpakke med kun et par klik. 

3. Forsikringsaftaler

At have den rette forsikringsdækning er afgørende, når du flytter ind i en ny bolig. Med BoligPortals fordele kan du let tilmelde dig en fordelagtig indboforsikring. På den måde kan du sikre dig, at du er trygt og godt dækket, så du kan flytte ind med ro i sindet. Hvis du er i tvivl om, hvilke forsikringer du bør have i din lejebolig, kan du læse mere her

Psst.. Der er mere på vej!

BoligPortals team af dedikerede udviklere og partnere arbejder konstant på at tilføje endnu flere fordele til platformen. Fra specialiserede tjenester til eksklusive tilbud og rabatter – der er spændende nye muligheder under udvikling, som vil gøre din boligsøgning og flytteoplevelse endnu mere givende. 

Så hold øje med BoligPortals Fordele, da der snart vil være flere spændende tilbud og fordele at finde!