Find nemt en lejebolig med BoligPortals App

BoligPortal App

BoligPortals App gør det nemt at søge lejebolig fra mobilen. Hver dag oprettes en masse nye lejemål på BoligPortal, så chancen for, at du finder din drømmebolig, er stor. Brug BoligPortals App og gør boligsøgningen endnu nemmere og hurtigere.

BoligPortal App store

Sådan bruger du BoligPortals App

I BoligPortals App bliver du præsenteret for et stort udvalg af ledige lejeboliger, hvor du nemt kan søge efter din kommende bolig ved hjælp af de mange filtreringsmuligheder. Følg nedenstående steps og få den bedste start på din boligsøgning:

1. Download BoligPortals App – helt gratis

Du finder BoligPortals App til din iPhone i App Store eller til Android på Google Play, hvor du helt gratis kan downloade og bruge den til at finde din kommende lejebolig.

2. Opret profil

Udfyld dine oplysninger og lav en god og detaljeret boligprofil, så øger du dine chancer for at fange udlejers opmærksomhed.

a. Tryk på ‘Log ind’ nederst i højre side.

b. Klik derefter på ‘Opret bruger’ og indtast dine oplysninger.

  • Hvis du ønsker at modtage relevant og brugbar viden til boligsøgende via e-mail, kan du afkrydse ‘Tilmeld nyhedsbrev’.

3. Søg bolig

Filtrér og sortér i boligerne efter dine specifikke krav, eller brug kortfunktionen til at indskrænke din søgning til de områder, du ønsker at bo i – på den måde får du kun vist de boliger, der er relevante for dig.

4. Opret BoligAgent

Opret en gratis BoligAgent og få den til at gøre arbejdet for dig. Når du har markeret dine ønsker, kan du gemme din søgning ved at oprette en BoligAgent. Du får løbende tilsendt mails fra BoligAgenten, når der er et boligmatch til dig, og du kan gemme lige så mange BoligAgenter, som du har lyst til.

5. Markér favoritter

Vores favorit-funktion giver dig mulighed for at gemme de boliger, du er interesseret i og samle dem alle under din profil. På den måde slipper du for at lede efter dem igen på et senere tidspunkt.

a. Klik på hjertet øverst til højre i billedet (🧡), eller gå ind på boligen og klik på ‘Gem’. 

b. Når du vil se dine gemte boliger, finder du dem på din profil under ‘Favoritter’.

6. Opret abonnement

Når du er klar til at kontakte en eller flere udlejere, skal du oprette et abonnement i App’en under din profil. Med BoligPortals månedlige abonnement, kan du følgende:

  • Ansøge om alle boliger på BoligPortal – kontakt udlejer direkte.
  • Blive kontaktet af udlejere på baggrund af din profil og det du søger.
  • Afmelde når som helst.

Opret abonnement via BoligPortals App for 379,00 kr. i måneden (hver 31. dag), eller afprøv og få fuld adgang for 29 kr. i 24 timer.

7. Kontakt udlejer

Nu er det tid til at kontakte udlejere. Du kan kontakte boligens udlejer direkte gennem boligannoncen i App’en ved at klikke ‘Skriv til udlejer’. Sørg for at skrive en god boligansøgning, så du får udlejers opmærksomhed. Du finder din dialog med udlejer i indbakken, så snart du har skrevet på et lejemål.

Fordele ved BoligPortals App

Der er mange fordele ved at bruge BoligPortals App til din boligsøgning:

  • Hav boligjagten med lige ved hånden.
  • Filtrér nemt i lejeboliger efter dine krav.
  • Kontakt alle udlejere direkte i App’en.
  • Få notifikationer, når udlejer besvarer dine beskeder.
  • Skriv til og kommunikér med udlejer i indbakken.
  • Kom andre boligsøgende i forkøbet.

Brug for hjælp? Kontakt kundeservice

Kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle dage fra kl. 09-21. Vi svarer på messenger, telefon samt e-mail og Facebook.

Telefon: 70 20 80 82
Du kan ringe til os alle hverdage kl. 10-12 og kl. 13-16.

Fang os på E-mail og Facebook.
Vi svarer på messenger alle dage mellem kl. 09-21.

Held og lykke med at finde dit næste hjem via App’en

Er BoligPortals App gratis?

Ja, du kan downloade og bruge BoligPortals App helt gratis. Derudover kan du helt gratis oprette BoligAgenter, som løbende holder dig opdateret og giver dig notifikationer, når der er et boligmatch til dig. Kom i gang her!

Hvor finder man BoligPortals App?

Du finder BoligPortals App til din iPhone i App Store eller til din Android på Google Play, hvor du helt gratis kan downloade og bruge den til at finde din kommende lejebolig. Læs mere her!