BoligPortals App

BoligPortal App

BoligPortal hjælper dig med at finde din nye lejebolig – nemt og hurtigt. Få overblik over alle ledige lejeboliger i hele Danmark på Danmarks største lejeboligportal. Med BoligPortals gratis bolig app kan du nemt søge bolig, også når du er på farten.

Download BoligPortal’s app og få notifikationer om nye lejeboliger

BoligPortal App store

Boligjagten lige ved hånden

Er du træt af at sidde klistret til din computerskærm, fordi du er bange for at gå glip af potentielle boliger? Download vores app og gør boligsøgningen lettere. Du behøver ikke være bange for at gå glip af nye boliger. Vi hjælper dig nemlig med at holde dig opdateret på lejeboligmarkedet. Få hurtigt overblik over alle ledige værelser, lejligheder, rækkehuse, villaer og huse – lige når det passer dig. Med vores app kan du nemlig tage boligsøgningen med i baglommen, og du kan søge boliger lige når det passer dig.

Med BoligPortals app har du altid din boligjagt lige ved hånden. Vi hjælper dig med at gøre din boligsøgning nemmere og mere overskuelig.

Med BoligPortals app kan du:

1. Få vist lejeboliger som du ønsker

Nemt skifte mellem hvordan du ønsker at få vist oversigten over alle ledige lejeboliger.

2. Tilpasse din boligsøgning

Du kan filtrere din boligsøgning ud fra en række kriterier. Du kan tilpasse din søgning ud fra område, boligtype, husleje, størrelse af boligen, antal værelser, lejeperiode, husdyr og meget mere.

3. Gemme din søgning

Du kan gemme din boligsøgning, så behøver du ikke starte forfra hver gang du søger bolig på BoligPortal. Vi hjælper dig med at huske dine gemte søgninger, så du sparer tid i hverdagen.

4. Få besked med det samme, når en bolig matcher din søgning

Modtag besked, når der kommer nye boliger, som matcher netop dine ønsker. På den måde kan du hurtigt og nemt reagere på nye boliger, så du kan kontakte udlejer med det samme.

5. Nem kommunikere med udlejer

Du modtager en push besked, så snart der kommer en henvendelse fra en udlejer. I app’en kan du desuden holde det fulde overblik over alle beskeder mellem dig og udlejere.

6. Kontakte udlejer hurtigt

Du kan gemme en besked som standardbesked, så du ikke behøver at skrive det samme igen og igen, når du skal kontakte udlejer.

Spar tid i hverdagen med bolig app

Vi hjælper dig med at finde dit nye hjem. Spar tid i hverdagen og brug BoligPortals app til at holde dig opdateret på lejeboligmarkedet og din boligsøgning. BoligPortal har gjort det nemt for dig at finde en bolig, der opfylder dine ønsker og behov. 

Med BoligPortals app har du boligsøgningen lige ved hånden – og du kan søge bolig, lige når det passer dig.

Hvad kan jeg med BoligPortals app?

Med vores bolig app kan du holde dig opdateret på lejeboligmarkedet og din boligsøgning. Du kan nemt finde en bolig, som passer dine ønsker og behov. Du får besked med det samme, når der kommer nye boligmatch for dig. Du kan nemt kommunikere med udlejer, og får notifikation så snart der kommer en henvendelse fra udlejer.