Find nemt en lejebolig med BoligPortals App

BoligPortals App gør det nemt at søge lejebolig fra mobilen. Hver dag oprettes en masse nye lejemål på BoligPortal, så chancen for, at du finder din drømmebolig, er stor. Anvend BoligPortals App og gør boligsøgningen endnu nemmere og hurtigere!

BoligPortal App store

Sådan bruger du BoligPortals App

I BoligPortals App bliver du præsenteret for et stort udvalg af ledige lejeboliger, hvor du nemt kan søge efter din kommende bolig ved hjælp af de mange filtreringsmuligheder. Følg nedenstående steps og få den bedste start på din boligsøgning:

1. Download BoligPortals App – helt gratis

Du finder BoligPortals App til din iPhone i App Store eller til Android på Google Play, hvor du helt gratis kan downloade og bruge den til at finde din kommende lejebolig.

2. Opret en brugerprofil

Når du har downloadet BoligPortals App til din smartphone, er du klar til at oprette en profil:

a. Tryk på ‘Log ind’ nederst i højre side.

b. Klik derefter på ‘Opret bruger’ og indtast dine oplysninger.

Det er en god idé at tage dig god tid, når du tilføjer dine oplysninger. En gennemført og detaljeret brugerprofil, kombineret med en god boligansøgning, kan øge dine chancer for at fange udlejernes opmærksomhed og sikre dig drømmeboligen.

3. Start boligsøgningen

Med din nye brugerprofil er du nu klar til at påbegynde din boligsøgning! I Appen kan du nemt og enkelt filtrere og sortere i udvalget af lejeboliger samt anvende kortfunktionen til at indskrænke din søgning til de områder, du ønsker at bo i – på den måde får du kun vist de boliger, der matcher dine søgekriterier og er relevante for dig.

4. Opret en gratis BoligAgent

Opret en gratis BoligAgent og lad den gøre arbejdet for dig. Når du har angivet dine boligønsker i filtreringen, kan du gemme den specifikke søgning ved at oprette din egen personlige BoligAgent. Du vil straks modtage en e-mail, når der er et nyt boligmatch til dig! Du kan desuden oprette så mange BoligAgenter, som du har lyst til.

5. Markér dine favoritter

Vores favorit-funktion giver dig mulighed for at gemme de boliger, du er interesseret i, og samle dem alle under din profil. På den måde undgår du at skulle lede efter dem igen på et senere tidspunkt.

a. Klik på hjertet øverst til højre i billedet (🧡), eller gå ind på boligen og klik på ‘Gem’. 

b. Når du vil se dine gemte boliger, finder du dem på din profil under ‘Favoritter’.

6. Opret et abonnement

Når du er klar til at kontakte en eller flere udlejere, skal du oprette et abonnement i Appen under din profil. Med BoligPortals månedlige abonnement, kan du følgende:

  • Ansøge om alle boliger på BoligPortal – kontakt udlejer direkte.
  • Blive kontaktet af udlejere på baggrund af din profil og det du søger.
  • Afmelde når som helst.

Opret abonnement via BoligPortals App for 379,00 kr. i måneden (hver 31. dag), eller afprøv og få fuld adgang for 29 kr. i 24 timer.

7. Kontakt udlejer direkte gennem Appen

Nu er det tid til at kontakte udlejere. Du kan kontakte boligens udlejer direkte gennem boligannoncen i Appen ved at klikke ‘Skriv til udlejer’. Du kan læse mere om, hvordan du skriver den bedste boligansøgning, så du sikrer, at din ansøgning skiller sig ud fra mængden af henvendelser, som udlejer modtager. Du finder dialogen med udlejer i din indbakke, så snart du har skrevet på et lejemål.

Hvad er fordele ved BoligPortals App?

Der er mange fordele ved at bruge BoligPortals App til din boligsøgning. Herunder har vi samlet seks gode grunde til at anvende vores App til at finde din kommende drømmebolig:

  1. Hav boligjagten med lige ved hånden.
  2. Filtrér nemt i lejeboliger efter dine ønsker og krav.
  3. Kontakt alle udlejere direkte i Appen.
  4. Få notifikationer, når udlejer besvarer dine beskeder.
  5. Skriv til og kommunikér med udlejer i indbakken.
  6. Kom andre boligsøgende i forkøbet.

Brug for hjælp? Ta’ kontakt vores kundeservice

Kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle dage fra kl. 09-21. Vi svarer på messenger, telefon samt e-mail.

Telefon: 70 20 80 82
Du kan ringe til os alle hverdage kl. 10-12 og kl. 13-16.

Fang os på E-mail og Facebook – vi svarer på messenger alle dage mellem kl. 09-21. Du kan også besøge BoligPortals digitale supportcenter, hvor du finder svar på mange af de spørgsmål, du måtte have som boligsøgende.

Held og lykke med at finde dit næste hjem via BoligPortals App!

Er BoligPortals App gratis?

Ja, du kan downloade og bruge BoligPortals App helt gratis. Derudover kan du helt gratis oprette BoligAgenter, som løbende holder dig opdateret og giver dig notifikationer, når der er et boligmatch til dig. Kom i gang her!

Hvor finder man BoligPortals App?

Du finder BoligPortals App til din iPhone i App Store eller til din Android på Google Play, hvor du helt gratis kan downloade og bruge den til at finde din kommende lejebolig. Læs mere her!