Gør din annonce attraktiv med video-præsentation

Lejebolig præsenteret

Du kan nu tilføje video til din annonce hos BoligPortal

BoligPortal har netop lanceret en ny video-funktion i boligannoncen. Det betyder, at du lettere kan fremvise din bolig overfor lejere. Det kan være med til at gøre din annonce attraktiv. Videoen er synlig for boligsøgende der har et abonnement hos BoligPortal, eller hvis du som udlejer har tilkøbt fri kontakt – så kan boligsøgende også se din video.

Sådan får du video på din annonce

Herunder guider vi dig til, hvordan du kommer godt i gang med at tilføje video til din annonce. Har du allerede en annonce hos BoligPortal kan du blot tilføje din video, og du behøver ikke at oprette din annonce på ny. Du skal blot ind og redigere i din annonce for at tilføje en video.

OBS: Har du ikke en annonce på BoligPortal, skal du springe til afsnittet ”Opret annonce og tilføj video”.

Redigér annonce og tilføj video

Ønsker du at tilføje en video til din eksisterende annonce, skal du logge ind på BoligPortal og gå ind på ”Mine boliger”. Herefter vælger du det lejemål, du ønsker at redigere i. Når du har valgt den annonce, du ønsker at redigere i, trykker du på video-ikonet.

Upload video på din annonce

Herefter tilføjer du den video, du ønsker, skal være i din annonce.

Din video uploades

Din video tilføjes nu til annoncen. Det kan tage et par minutter.
Understøttede filtyper: MP4, MOV, WMV, AVI, og FLV

Din video er uploaded

Når din video er uploadet, bliver din video af lejemålet synlig for lejere. Videoen er synlig under annonce-beskrivelsen og er tilgængelig for lejere, der har købt adgang til BoligPortal eller hvis du som udlejer har tilkøbt fri kontakt.

Din video vises nu på din annonce